FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Kadotetun suunnan löytäminen

April 13, 2017

Aloitan kliseellä: onpas aika vierähtänyt, kun olen viimeksi kirjoittanut, sinä aikana onkin tapahtunut paljon. Kyllä! Olen ehtinyt velkaannuttamaan visani ja masterini, käynyt kerran ruskettumassa Kanarian lämmössä, saanut muutaman extrakilon ennen kadotetun suunnan löytämistä. 

 

Kävin tänään hyvän ja tarpeellisen keskustelun rakkaan ja kannustavan tuottajani kanssa. Olen iloinen, että kävin sen, se vahvisti uusia - tai no oikeastaan vanhoja - suunnitelmiani. Suunnitelmani on tehdä niitä asioita, joista pidän ja joista välitän. Hyvin yksinkertaista, mutta muka niin vaikeaa toteuttaa. Minulla on ollut ähkykasvain, tylsyys syöpänä.

 

Katsoin juuri ulos pysähtyneen junan ikkunasta ja etsin välittömästi katseellani ojan pientareelta sinivuokkoja, en löytänyt. Toissapäivänä olisin nähnyt pientareella vain risuja ja ruskeaa mutaa. Olen onnellinen, etten nähnyt sinivuokkoja ja ajattelen, että kyllä ne sieltä tulevat.

 

Kuppini ei ole juuri lainkaan puoliksi tyhjä, vaan se on aina täynnä. Jostain syystä se on vajunut viime aikoina paljonkin. Olen kadottanut suuntani ja tyytynyt olemaan siinä jossain, jossain missä olen. Kadotetun suunnan löytäminen on aina kiinni omasta itsestä. On tiedettävä, mitä haluaa sekä haluttava sitä mitä haluaa. 

 

Kadotettu suuntaa löytyy, kun osaa luopua ja lopettaa tekosyiden keksimisen, ottaa kauniin, hopeisen lusikan käteensä ja kiillottaa sen valmiiksi, käteen sopivaksi. Ennen kaikkea luottaa siihen, että pystyy siihen, mitä haluaa. Olen oivaltanut sen, että on oikein välillä tyytyä siihen, mitä on, mutta ikinä ei pidä kadottaa omaa itseään. Minä en tyydy vain johonkin, vaan minä tyydyn siihen, mitä haluan. 

 

Hyvä ystäväni kertoi, että oli aloittanut vuoden alusta unelmoinnin ja nyt unelmat alkoivat käydä todeksi. Mnä olen miettinyt aiemmin unelmiani, mutta nyt olen alkanut unelmoida. Olen varma, että ystäväni on oikeassa!

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text