FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Just Picture vol. 2

January 18, 2017

 

Työväenopisto, kansalaisopisto, joku opisto. Paikka, jonne jokainen voi hakea oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Kyllä, olen jo toisella valokuvauskurssilla, jatkokurssilla. Asiantuntijana kurssia vetämässä on fantastinen kuvataitelilija Maria Liitola,

 

Ihmettelen kuinka nopeasti kuvaamiseen jää koukkuun. Olen aina nähnyt ympärilläni kuvia, miettinyt millaisen valokuvan tai kollaasin voisin tehdä. Kestosuosikkejani ovat postilaatikot sekä vanhat puut tien varsilla. Molemmat ovat yhtä mielenkiintoisia ja erilaisia. Ehkäpä alan nyt toteuttamaan visioitani. 

 

Olen myös koukussa teksteihin ja kirjoittamiseen. Toteutan itseäni kirjoittamalla oppimateriaali Sanomalle, mutta myös tuottamalla muutoinkin tekstejä päässäni. Teksteissä tunnen olevani jumissa, luovuuteni on kadonnut. Kuvat tuovat mieleeni tarinoita, joten luotan, että tekstitkin ovat jo vähintään alkioina odottamassa syntymäänsä.

 

Kokeilen paljon ja opettelen, miten saan aikaan erilaisia tunnelmia kuviin ja temppuiltua kameralla.

 

 

Nyt etsin uutta kameraa, täyskennoista! Otan suuren askelen valokuvauksen maailmassa ja toteutan haaveeni, ehkäpä joskus myynkin jonkun kuvistani!

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text