FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Brändää mut

October 23, 2016

Instagram, Facebook, LinkedIn, SnapChat, WhatsApp, blogi, Twitter. Check, käytössä.

Tuotan someen työssä ja vapaa-ajalla. Silti koen olevani sekaisin somessa. Löysin siihen syyn; en tiedä riittävän selkeästi, miten haluan profiloitua. Olen tehnyt selkeän jaon työminän ja vapaa-ajanminän välillä: LinkedIn ja Twitter ovat Pro Piia ja Facebook, Instagram ja SnapChat More Piia. Blogini on hakee vielä paikkaansa. Ajattelen sitä ajatuksieni selkeyttäjänä, uuden minän löytämisen välineenä. Kirjoitan ajatuksiani, jaan ajatuksiani ja löydän paikkani.

 

 

Brändään minut. Tulen jatkossa kirjoittamaan asiatekstejä ja ajatuksia. Kokoamaan kiinnostavia asioita blogiini. Aloitan henkilöbrändäyksellä. Koen termin brändi liian vahvaksi, joten lievennän sen näkyvyyteen. Henkilön näkyvyyteen netissä.

 

1. Askel

Otan käyttööni somen kanavat, joissa olen valmis päivittämään tietojani. Instagram ja Facebook ovat jo hallussa. Nyt lähden kohti Pro Piian maailmaa. LinkedIn, Twitter ja blogi odottakaa vain.

 

2. Askel

Etsin oma tapani tehdä päivityksiä. Teenkö niitä erikseen joka paikkaan vai jaanko niitä eri kanaviin. Etsin välineen tähän.

 

3. Askel

Näkyvyyteni. Miten haluan näkyä? Kenen haluan tietävän minusta? Missä verkostossa minun tulee elää verkossa?

 

Tekstit ovat maailmani, haluan tehdä tekstejä, kauniita kuvia maailmasta, työstä, elämästä, ehkäpä jopa enemmänkin ammatikseni.

Olkoon se tavoitteeni.

 

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text