FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Long time, no see

October 19, 2016

 

Aika rientää, kello kiertää. Olen viettänyt aikaa television ääressä. Työpaikallani on käyty läpi yt-neuvottelut, tulokset ovat olleet odotuksien mukaiset. Samalla olen miettinyt omaa uraani ja tulevaisuuttani. Mitä haluan tehdä ja mikä haluan olla? Olen nyt koulutuspäällikkö, kouluttaja, oppikirjakirjailija, markkinoija, jokapaikanhöylä, vertaisohjaaja, pian kokemusasiantuntija, opiskelija, innostunut valokuvaaja...

 

Täytyy sanoa, että tässä tilanteessa Netflix on pelastanut elämäni. Valitan 9-vuotiaalle pojalleni kännykällä pelaamisesta ja samaan aikaan katson Modern Family -maratonia Netflixistä. The Best Mother of the Year! Ironista, todellakin.

 

Olen minä muutakin tehnyt, vaikka mieltäni en nyt olekaan pahoittanut. Olen istunut luennoilla yliopistolla, opetellut uutta ja vanhaa yliopisto-opinnoissa: akvaariotentti, keskusteluanalyysi, refleksiivinen persoonaviittaus. "Sekaisin sanoissa" kuvaa hyvin olotilaani. Onneksi olen vielä innostunut asiasta.

 

Olen lepuuttanut hermojani opintojen ja työn välillä myös neulomalla. Keksin helpon villasukkaohjeen, jossa yhdistin Toini-mummoni ja langan valmistajan oppeja. Tiedossa mukavaa ja lämmintä syksyä!

 

 

 

 

 

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text