FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

What's new?

June 13, 2016

New thinking. Aika ajatella toisin, uudestaan. Olen aina pitänyt väreistä. Mihin kadotin värit? Tänään värit tulivat postista; mattopakettini saapui perille. Olen saamassa takaisin värikkään maailmani. Aina pientä puuhaa pitää olla. Onkia lampeen, matoa koukkuun, suuria kaloja kohti. 

 

Kyllä, olen päättänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja lopettaa mielessäni nyyhkimisen. MIksi minä vai miksipä en minä? Naapurin kanssa valokuvauskurssille, haku kokemusasiantuntija -koulutukseen sairaanhoitopiiriin, takaisin yliopistoon ja kohti maisteria, valokuvista ja teksteistä työtä, digimateriaali Sanomalle loppuun. Mitä muuta loppuvuosi voisi olla? Takaisin lukioajan mittoihin - tässäpä neljänkympin kriisin syvin olemus. 

 

Mahtavaa! Minä olen!

 

 

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text