FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Tavoitteellisuudesta

May 29, 2016

Poikani haluaa itselleen tasapainoskootteerin. Hankimme juuri hänelle uuden puhelimen, josta hän maksoi itse puolet. Ajattelimme toimia samalla tapaa. Ongelmaksi vain tuli matti kukkarossa. Pojan tilillä rahaa oli 50 euroa ja kukkarossa 20 euroa. Skootterit maksavat 400 - 500 euroa. Lupasin hänelle plussapisterahat, joita on 60 euroa. Vielä pitäisi ansaita jotenkin yli 200 euroa. 

 

Kuulin hyvän vinkin ystävältäni: työvihko, johon listataan tehdyt työt sekä niistä saatu palkka. Palkkaa saisi nostaa sitten, kun sitä tarvitsisi. Kiitos Katri, Tohkeissaan. Kesä on kuitenkin lyhyt, joten jotain muutakin oli keksittävä. Niinpä perustimme poikani kanssa Facebookiin sivuston Myyn ja ostan itse tavarani, perheen oman kirppiksen. Idea tuli mieleen juuri sopivasti lauantaina 28.5.2016 kansallisena siivouspäivänä. Etsimme yhdessä myytäväksi pieneksi menneitä vaatteita, kaappien saloista käyttämättömiä astioita ja kaikkea muuta tarpeetonta tavaraa. Kuvasimme myytävät ja laitoimme kuvausten kera sivustollemme. Saman päivän aikana saimme jo 30 tykkääjää lähialueelta. Päivän aikana teimme kauppaa 37 euron edestä. Ei ihan huono suorius!

 

Tänään päätimme jatkaa tavaroiden karsimista ja siirryimme lasten kirjoihin. Taidamme jatkaa sivustoa siivouspäivän jälkeenkin ja tehdä siitä perheellemme toimivan sähköisen kirppiksen. Miksi roudata tavaraa ulos ja sisään, kun sen voin tehdä sähköisestkin! Olen myynyt jonkin verran tavaraa erilaisissa Facebookin ryhmissä, mutten jaksa kansioihin tavaroiden lajittelua. Lisäksi tuntuu, että tavarani hukkuvat massaan. Oma sivusto on siis parempi, jota voi linkittää eri puolille.

 

Poikani kiittää kaikkia ostajia! Annetaan tavaran ja hyvän kiertää!

 

Tässä muutama kirpputorilla myymämme tai myynnissä oleva tavaramme. 

 

 

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text