FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Kaapista ulos

May 29, 2016

Ostin jo viime vuoden puolella uuden koneen kosketusnäytöllä ja muistikorttipaikalla. Kevyt, helposti kannettava, ehkä hiukan hidas, mutta kätevä. Olen ollut vätys, saamaton, mutten enää: olen tullut kaapista ulos ja aloittanut tutkia bloggaamista.

 

Sain huhtikuussa kirjeen viestintävirastosta; sain päätöksen fi-verkkotunnuksen myöntämisestä. Ostin käyttööni vuodeksi oman domainin, hankin nimipalvelimen ja sain valtuutusavaimen. Nyt tiedän käytännössä, miten homma toimii. Samalla sain tietää, ettei jatkossa domainia voi rekisteröidä ilman välittäjää. Olisiko se hyvä business? Ei tällä tietotaidolla.

 

Olen tehnyt suunnitelmaa bloggaamisesta ja siitä, miten usein haluan julkaista sekä kenelle julkaisen. Tyypilliseen tapaani en osaa päättää. Julkaisen nyt sinulle ja minulle. Ehkäpä tämä on Adrian Molen ja Bridget Jonesin päiväkirjan sekoitus neljänkympin kriisin twistillä. Keneen samaistun? Olen MIranda Hobbes, Marge Simpson, Ella Hämäläinen, Ellu Jokinen, Monica Geller, Mia Wallace, FC Venuksen Anna, Peppi Pitkätossu, äiti karhu...nauran.

 

En ole kaikista kestävimmän kehityksen puolesta puhuja, mutta pidän ajatuksesta, että tavaran voi käyttää uudestaan, kun se on laadukas. Ostan mieluummin laatua kuin kertakäyttöistä Intiasta. HIeno muotoilu uudessa ja vanhassa on mieleeni. Tämän illan iloni on puhiseva pannu, joka tekee kaikkensa rentouttavan iltateeni eteen. 

 

 

 

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text