FOLLOW ME:

  • Facebook Clean Grey
  • Grey Instagram Icon

RECENT POSTS: 

April 17, 2017

January 18, 2017

December 4, 2016

November 3, 2016

October 23, 2016

October 19, 2016

June 13, 2016

June 10, 2016

Please reload

SEARCH BY TAGS: 

Please reload

Let's go

March 28, 2016

Help needed in English. I have forgotten my language! You are hired! I'm wondering: should I write in English or in Finnish, who would be my audience. I choose first Finnish, maybe I wrote sometimes in English too.

 

Nyt mennään. Miksi blogi, kun niitä on tuhansia? Siksi, koska tarvitsen sitä tulevaisuudessa. Tämä on kirje tulevaisuuteeni.

 

Hei sinä!

Olet saavuttanut jo sen, mitä olet halunnut, mutta jokin vielä kutkuttaa mieltäsi. Olet tällä hetkellä tilanteessa, jossa sinun pitää tehdä valintoja loppuelämäsi osalta. Olet  aiemmin tehnyt valinnan tulla omaksi itseksesi. Halusit löytää sinut, ja sinut sinä löysit.

 

Muistutan sinua olemaan itsekäs, rakastamaan itseäsi. Kohtaa itsesi lempeämmin. Opettele unohtamaan ja muistamaan tärkeitä asioita. Näe ympärillesi. Älä katso liikaa taaksepäin vaan eteenpäin. Se, mitä olet kokenut, on historiaa. Se, mitä tulet kokemaan, opettaa. Älä takerru kliseisiin ja syytä itseäsi liiasta tehopyhyydestä. Uskalla olla ja tehdä. Tee, sinä jaksat ja pystyt!

 

Mitä saavutan tällä blogilla? Itseni, paikkani, uuden tieni eteepäin. Olen ollut liian kauan paikallani ja tarvitsen nyt jotain uutta. Tämä hetki on oikea. Tässä blogissa kohtaan paljaat aivoni, arkeni ja ideani. Keskityn siihen, mikä minua kiinnostaa milloinkin. Tänään se voi olla materia, huomenna ruoka, ensi viikolla puutarha, seuraavassa kuussa uudet vinkit ja ideat sisutamiseen. Harjoittelen samalla kuvaamista ja kuvitan maailmaani. Voi olla, että joskus kirjoitain sinullekin, joka luet blogiani.

Please reload

© Copyright 2020 Text and photography by Piia Vuorio / Just Text